Déjá Vu Zirc

Szállás & Rendezvény

Igyekszünk gondoskodni arról, hogy a nálunk töltött idő minél kellemesebben teljen kedves vendégeink számára! Az itt felsorolt szolgáltatások igénybe vétele, kivéve ahol külön ár van feltüntetve, mind beletartoznak a szállás díjába és kötöttségek nélkül használhatóak!

Tűzrakóhely főzési lehetőséggel

„Semmi nem tudja úgy összehozni az embereket, mint a tábortűz.”

Tűzrakóhelyeink használata minden nálunk megszálló vendégnek ingyenesen biztosított, valamit a sütés-főzéshez való faanyagot és eszközöket, úgymint tárcsa, bogrács és nyársak díjmentesen biztosítjuk az erdei konyhafőnököknek! Az étkezéshez tányérokat, evőeszközöket a közös konyháról tud minden nálunk vendégeskedő vételezni.

Szabadidő eltöltése

„Élvezd az apró örömöket, az élet nagy kérdései majd megoldódnak maguktól.”

Ha a társaid már nyugovóra tértek, de páran még szeretnétek jól érezni magatokat, titeket vár a csocsóasztal, a darts és a hatalmas füves terület, melyen süttethetitek magatokat, de akár a teraszunkon is lecsúszhat egy kellemes fröccs a nyári melegben!

Dézsafürdő Parajdi sóval

„A forróság nemcsak a nap sugarai alatt ég, hanem az ember szívében is, ahol a szenvedély és az érzelmek lobognak.”

Fedezd fel a relaxáció és a megújulás új dimenzióját, amelyet egy hagyományos dézsafürdő kínál. Engedd, hogy tested átjárja a meleg víz és a Parajdi só gyógyító ereje, miközben körülvesz a természet csendje és nyugalmának atmoszférája.

Infraszauna

„A szauna mint egy varázslatos kapu a melegség birodalmába, ahol az idő megáll, és a test, lélek egyesül a meleg ölelésében.”

Ha egy igazán mély relaxációra, feltöltődésre vágysz, az infraszauna az, amit mindenképpen ki kell próbálnod! Amikor belépsz a kabinba és az infravörös sugarak mélyen ellazítják az izmokat és felszabadítják az elmét. Az infraszauna nemcsak a fizikai egészségedet szolgálja, hanem a mentális jólétedet is javítja. Ahogy a meleg átjárja testedet, érzed, ahogy a stressz és a feszültség lassan elillan. Ez egy igazi menedék a mindennapok rohanása elől, ahol pihentetheted az agyadat és kényeztetheted a testedet.

Közös használatú étkező és konyha

„A közös konyha olyan, mint egy varázslatos hely, ahol az ízek, illatok találkoznak és az emberek összekötődnek egymással. Itt nem csak az étel készül, hanem barátságok és emlékek is születnek, miközben mindenki együtt főz, beszélget és nevet.”

Vendégeink számára kialakított konyhában lehetőség nyílik úgy főzni, mintha még mindig otthon lennének! Itt ugyan úgy megtalálható a tűzhely, a mikrohullámú sütő és a vízforraló, mint a teljes étkészlet, evőeszközök, szedőkanalak, fazekak és serpenyők.

Bérelhető kerékpárok

„A kerékpár nemcsak egy közlekedési eszköz, hanem a szabadság és függetlenség szimbóluma. Pedálozz és érezd, ahogy a világ szélén egyensúlyozol, szabadjára engedve tested és lelked egyaránt!”

Pattanj fel egy Citybike-ra és kerekezd be a környéket! Flottánk 5 darab jól karbantartott 2023-as bringát foglal magába, melyet napi 3000 Forintért tudunk számotokra biztosítan!

Miniállatkert

„Az állatok tisztelete és szeretete az emberiség kapcsolatának egyik legmélyebb formája a természettel. Ők nemcsak az erdők, mezők és hegyek őrei, hanem a szívünkben is ott élnek, mint a természet szépségének és erejének megtestesítői.”

Nézd meg a MiniZoo-t, ahol a kicsik és nagyok egyaránt felfedezhetik az állatok izgalmas világát! A Minizoo egy kisállatokkal teli paradicsom, ahol a természetes környezetben fedezhetik fel a látogatók az állatok sokszínűségét és varázsát. Várnak a kameruni juhok, a kecskék és a vietnámi malacok! Bátrabbak akár meg is simogathatják őket!

Scroll to Top